İnstiable İo Snakes Google Play Bilgileri

insatiable io snakes bilgileri

android insatiable io snakes künyesi.

Oyun : instiable io Snakes

Yapımcı : MagicLab

Tür : Aksiyoninstiable io snakes, instiable io snakes oyunu, instiable io snakes cep telefonu oyunu

Oyun Gereksinimleri : 2.3.3 ve üzeri android işletim sistemine sahip bir cihaz ve 125mb boş bellek kapasitesine ihtiyaç olacaktır.

Google Play Künye : oyun kullanıcılarından 4,3 ortalama oy puanı almıştır. Ayrıca 1m-5m indirme künyesine sahiptir.

İnsatiable io snakes Nasıl Oynanır?

insatiable io snakes oyun girişi

insatiable io snakes oyun giriş ekranı.

İnsatiablo io snakes, büyük balık küçük balığı yutar mantığında ilerleyen bir oyundur. Oynamak içinse bir internet bağlantısı gerektirmez. İnternet ile kullandığınızda ek ödül olarak altın ve fazladan beceri puanı kazanarak, daha çabuk level atlarsınız. Bunuda reklam izleyerek yapmaktasınız. Gelen altınlar ile yeni skinler alıp oynadığınız termit karakterin farklı türlerine sahip olabilirsiniz.

insatiable io snakes skinler

insatiable io snakes görünüm skin satın alabilirsiniz

Her level aralığında farklı skinler elde edersiniz. Levele göre ve para ile alınabilen Premium Skinler ekranın solunda bulunmaktadır. Oynarak oyun parası elde edebilirsiniz ve reklam izleyerekte altın kazanabilmektesiniz.

insatiable io snakes başlamadan önce

insatiable io snakes oyun içi görüntüsü hakkında bilgi sahibi olun.

Gelelim İnsatiable io Snakes Nasıl oynanır onu öğrenmeye. Android Oyun içerisinde amacımız rakiplerimizi yiyerek büyümeye çalışmaktır. Üstte’de belirttiğimiz gibi oyun içerisindeki kanun ”Büyük balık Küçük balığı Yer” ‘den başka birşey değildir. Karşımıza gelen rakiplerimiz bilgisayar tarafından yönetilmektedir. Sakın onların aptal bir yapay zeka ürünü olduklarını düşünmeyin. Bazı Android oyunlar içerisinde yine oyun tarafından yönetilen rakipler aptalca oynayabilir, ama bunlar öyle değiller. özellikle kendim 1000 puanın üzerine ne zaman çıksam, kendimi 8 parça olarak görüyorum.

İnsatiable io Snakes Son Ekran

İnsatiable io Snakes oyun sonu ekran görüntüsü

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*