İlk Cinsel İlişkide Nelere Dikkat Edilmeli?

Her şeyin ilki her zaman akıllarda yer eder. İlk adım, ilk bakış, ilk öpüş, ilk seks… Listeyi uzatmak mümkündür. Bizim bugün ele alacağımız konu iğse ilk cinsel ilişki de nelere dikkat edilmesi gerektiği olacak. Bir bayansanız veya erkekseniz ilk cinsel deneyiminizi yaşamadıysanız burada okuyacaklarınıza dikkat ederseniz sizin adınıza iyi olacaktır.İlk cinsle ilişki, kadınlar için ilk ilişki, erkekler için ilk ilişki

Erkeklerin ilk cinsel ilişkide dikkat etmesi gerekenler

Erkeklerin ilk cinsel ilişkide dikkat etmesi gerekenler hem kendini hem de partnerini ilgilendirmektedir. Çünkü ilk defa ilişkiye girecek bir bayan ile cinsellik yaşayacak bir erkek sadece kendini değil karşı tarafı da düşünmelidir. Erkeklerin kendileri için dikkat etmesi gereken şeylerin başında sakin olma ve işi aceleye getirmeme gelmelidir. Cinsellik aceleyle yapılacak bir şey değil zevk meselesidir. Öncelikle bunu kafanıza kazıyın ve buna göre hareket edin. Birkaç dakikada boşalmak zorunda değilsiniz ki zaten kadınlar erkeklere göre daha geç boşaldığı için olabildiğince uzun süre ilişkiye devam etmeniz gerekir ki partneriniz de boşalabilsin. Partneriniz olan bayan da ilk defa ilişkiye giriyorsa bu kez ilk girişe önem vermelisiniz. Kızlık zarının yırtılması birazcık acı verebilir bu sebepten dolayı penisinizi vajinaya doğru iterken nazik ve sakin olun. Yavaşça ileri doğru penisinizi iterek zarı yırtın. Kızlık zarı yırtılınca bir miktar kan gelecektir. Kan geldikten sonra hem siz hem de partneriniz duş alın ve sonrasında gerçek sekse başlayın.

Kadınların ilk cinsel ilişkide dikkat etmesi gerekenler

Kadınlar erkeklere göre hem biraz daha şanslı hem biraz daha şanssızdır. Şanssız olmalarının sebebi ilk ilişkide kızlık zarlarının yırtılacak olmasıdır. Kızlık zarı yırtılırken çok hafif de olsa bir acı verebilir. Ancak bu gerekli bir şeydir. Kadınların ilk ilişkilerinde partnerlerini sakin tutmaları ve onu yönlendirmeleri gerekmektedir. Kendisi her ne kadar acemi de olsa erkeğe göre sakin olursa bir kadın seksin hakimi olabilir. Neticede bir erkek kadın olmadan seks yapamayacağı için kadın değerli taraftır. Bunun bilincinde olup ipleri kendi elinize alın.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*