Gülümsemekten Artık Çekinmeyin

Dişlerimiz yüzümüzde yer alan ve gerek konuşurken gerekse de gülerken oldukça dikkat çekmektedir. Bu nedenle görsel görünümümüzü ve güzelliğimizi de oldukça etkileyen dişlerimizde yaşadığımız sağlık sorunları da yine görsel görünümümüzü de etkilemektedir. Dişlerde doğuştan veya sonradan gelişen çapraşıklık, yüz iskeletinin bozuk olması veya üst ve alt dişlerin birbiri ile olan hatalı ilişkisi gibi durumlarda yüzümüzde kötü bir görünüm oluşmaktadır. Bu görünüm ise birçok kişide gülmeye ve konuşmaya çekinme gibi davranışlara neden olmaktadır. Artık mutlu ve sağlıklı bir şekilde gülebilmeniz için ortodonti tedavisi mevcuttur. Dişlerinizde bulunan bu diş problemlerinizi düzeltmeye çalışan bir diş hekimliği dalı olan bu tedavi ile sağlıklı dişlere sahip olacaksınız.ortodonti tedavisi nasıl yapılır, ortodonti nedir, ortodontinin ilgi alanı

Neden tedavi gereklidir?

Dişlerde gülümsediğimizde kötü bir görünüm oluşturan çapraşıklık sadece görsel olarak değil diş temizliği açısından da bizlere oldukça zorluk yaşatmaktadır. Çapraşıklık sorunu nedeniyle diş temizliğinin de yeterince yapılmamasından dolayı diş çürümesi gibi farklı diş problemlerine de yol açmaktadır. Bu nedenle hem daha özgüvenli gülebilmek hem de ağız sağlığımızı koruyabilmek için ortodonti tedavisi oldukça önemlidir. Severek ve beğenerek kullanacağınız dişleriniz sayesinde artık istediğiniz ortamda rahatça gülümseyebileceksiniz. Özellikle çocuklarda 10 ile 14 yaş arasında başlayan bu tedavi çocuklardan tutun da 50 yaş üstü kişilere kadar her yaş grubundan kişiye bay ve bayan olmak üzere yapılabilmektedir.

Çene yapınız düzelecek

Aynaya baktığınızda artık birbiri ile hatalı ilişkisi olan ve tam kapanmayan çenenizi görmek istemiyorsanız bu görüntüden artık kurtulabilirsiniz. Çene yapınızı ve yüz iskeletinizi düzeltmek için artık ortodonti tedavisi bulunmaktadır. Yüz iskeletinizdeki bozuklukları tespit ederek bu bozukluklar için gerekli işlemleri yapacak olan bu tedavi sistemi ile artık yüzünüzü görsel anlamda çok daha fazla beğeneceksiniz. Bunun beraberinde konuşmaktan ve gülmekten çekinmeniz artık yok olacak ve istediğiniz gibi tatlı bir gülümsemeye sahip olabileceksiniz. Son yıllarda birçok kişinin yaptırmış olduğu bu diş tedavisi her geçen gün yaygınlaşmakta olup hem ağız sağlığını korumak için hem de daha iyi bir görsel için oldukça önemlidir.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*