Aldatılmayı Anlamanın Yolları Nelerdir?

Düzenli bir ilişki sırasında dahi her kadının korktuğu ve merak ettiği aldatılıyor mudur? Sorusu içten içe insanın içini yemektedir. Fakat aldatıldığını düşünen kişiler için vereceğimiz birkaç ipucu sayesinde bu kötü şüphenin üstesinden gelmeniz mümkündür. Bu durumda aldatılmayı anlamanın yolları arasındaki ilk kural sakin olmaktan geçiyor. Şüpheleriniz sizi sinirlendirir. Partnerinize soracağınız sorularla onu uyandırmamanız sizin işinize daha çok yarayacaktır. Aldatıldığınızı anlamak için daha farklı yollara başvurmanızı önermekteyiz. Bu yüzden aldatıldığımızı nasıl anlarız? Sorusunu sizler için uzun araştırmalarımızdan sonra maddeler halinde açıklamaktayız.

Hangi Durumlar Kişiyi Ele Verir?

aldatılma, değişik kokular sürme, sevgilinizBeden Dili Onu Ele Verecek: Sizinle birlikteyken cep telefonunu saklıyorsa ya da her telefon çalışında endişeleniyorsa sizden sakladığı bir şeyler olduğu kanısına varırsınız. Bugün neler yaptın sorusuna cevaben gözlerini sizden kaçırıyorsa ve gereksiz ayrıntılara giriyorsa aldatılma olasılığınız daha fazladır.

Alışkanlıklarına Dikkat Edin: Gereksiz mutluluk, diyet yapmaya başlayan erkeklerin, değişik kokular sürme, aşırı süslenme, sık sık aynaya bakmak, yapılan araştırmalara göre aldatma olasılıklarının daha yüksek olduğunu göstermektedir. Fakat burada dikkat edeceğiniz önemli bir husus olması gerekir. Eğer bu davranış şekilleri sevdiğiniz erkekte daha önce de varsa bu sizi aldatıyor anlamına da gelmektedir.

Aşırı Para Harcamaya Başlamalara Dikkat: Ona belli etmeden gizlice gün içinde harcamalarını kontrol ederek bir şeyler bulabilirsiniz. Bunun en basit yolu gün içindeki harcamalarının fişlerini kontrol edilmesidir. Mutlaka ceplerinden birinde yediği bir yemeğin ya da gittiği bir sinemanın fişini unutabilir. Günlük harcayabileceği yemek limitinin aşılması farklı birileriyle yemek yediği anlamına gelebiliyor. Fakat olumlu düşünmek de bu hususta önemlidir. Örneğin; sevgiliniz o günü bir kadınla değil de bir erkek arkadaşıyla da geçirmiş olabilir dikkat edin.

Akşam Yemeği Onu Ele Verebilir!

Eğer ki, daha önce işten aç olarak geliyor ve iştahla yemek yiyorsa, bu sevgilinizin işten çıkar çıkmaz size gelmesini gösteriyor. Fakat sıklıkla eve tok geliyorsa ve yine de yemek yiyor fakat ufak tefek atıştırmalıklarla geçiştiriyorsa dışarıda neden bu kadar sıklıkta yemek yediğini düşünmenizde fayda vardır.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*